Bijna vakantie!

Op de valreep krijg ik de vraag, komt er nog een column? En natuurlijk, alles voor de wijk dus die column komt er. Want er is altijd genoeg te melden, ook in komkommertijd.

We praten intussen met veel partijen en doen dit als vrijwilliger naast onze andere verplichtingen op het werk of thuis. Soms hebben we er een dagtaak aan maar garanties voor succes kunnen we niet geven. 

Garantie

En ineens heb ik ook inspiratie voor deze column. Ik vind rijmwoorden op vakantie en maak koppelingen met onze werkzaamheden. Wat vinden jullie van deze briljantie.

Tijdens de bewonersvergadering heb ik kennis mogen maken met 120 wijkbewoners en jullie met mij. 
Als ik nu door de wijk loop, en ik groet niet, dan is dat geen arrogantie maar helaas kan ik (op mijn leeftijd) niet alles onthouden. Dus als ik jou gemist heb, sorry daarvoor, het is geen bewuste distantie.

En dan is er ook nog het woord substantie. Met de betekenis kern, hoofdzaak prima te koppelen aan ons vrijwilligerswerk. Niet te verwarren met een andere (kleverige) substantie, de suikerspin waarvoor je op onze Tilburgse kermis op de juiste plaats bent.

In eerste instantie moeten jullie het maar even met bovenstaande rijmwoorden doen.
Ik wens iedereen nogmaals een goede en zonnige vakantie. 

Martien Smit

 

Recent nieuws